Partnerprogram

Csatlakozzon egy eredményesen működő Egyesülethez!
Ha szeretne önállóan sikeresen dolgozni, döntsön mellettünk!
Ne keresse tovább a lehetőségeket!
Ma már csak összefogással érhetünk el sikereket.

A Nehéz körülmények között élők megsegítői karitatív Egyesület az alábbi együttműködési lehetőséget ajánlja:

1, Minden csatlakozott- hozott- tag esetén:

• Az Egyesület tagdíja: 15.000 Ft/év. Egyesületünk: Aradszky László ajánlásával működik!
  • Adomány- gyűjtő munkatárs csak egyesületi tag lehet.

Menete: kérelmezni kell a tagfelvételt, be kell fizetni a tagdíjat, azt követően tud a munkatársunk lenni, és adományokat gyűjteni magánszemélyektől, cégektől,- vállalkozásoktól!

Jutalék: tagfelvétel esetén egyszeri.

Adomány- gyűjtőnket megbízási szerződés alapján foglalkoztatjuk!

Minden partnerünk, aki belépet Egyesületünkhöz tagokat (így tud a tag adomány- gyűjtőként dolgozni), azonnali- egyszeri- jutalékban részesül! Országos szinten toborozhatóak a tagok, hirdetéssel egyaránt (magyarországi munkalehetőség mindenkinek, azonnali kezdéssel, korhatár nélkül!). A jelentkezőket fel kell világosítani- egyértelműen- , hogy karitatív Egyesület munkatársa lesz (adomány- gyűjtő), akinek az alábbiak lesznek a feladatai:

• magánszemélyektől (ott ahol lakik,- ismerősök,- barátok…stb) pénzadományt gyűjtsön az Egyesület céljai- rászorulók- megsegítésének elérésére;
  • cégektől,- vállalkozásoktól pénzadományt gyűjtsön (adott cég támogatása esetén, annak adójából 100%-ban leírható a támogatás összege); továbbá: Egyesületünk vállalja, hogy saját weboldalán, egyéb oldalán (Facebook), egyéb reklámanyagain a cég nevét, címét, logóját, egyéb elérhetőségét feltűnteti, mint Támogató partnert- a cég számára ingyenes hirdetési felületet biztosít!
  • Az adomány- gyűjtő felkeresheti a magánszemélyeket,- cégeket,- vállalkozásokat: személyesen, e-mail formájában, telefonon…stb. (költségtérítést nem áll módunkban fizetni!)

Adománygyűjtés esetén: jutalék jár minden tagnak a saját maga által hozott adományok után (kizárólag pénzadomány- gyűjtésre szerződünk).

Rendszeres támogatói szerződés:

• magánszemélyek esetén: az adománygyűjtő szerződést köthet magánszeméllyel, aki rendszeresen (havonta) meghatározott összeggel támogatja Egyesületünket. (Ausztriai modell: adott cég foglalkoztat 100 munkavállalót, aki rendszeresen támogat egy éven keresztül egy karitatív szolgálatot,- célt, pl.: havi 10Eur összeggel- ez esetben: 1.000 Eur összeg a havi támogatás 100 embertől-, azonban mivel az összeg a dolgozó fizetése, a munkáltatónak nem kerül pénzébe, azonban a munkáltató egy utalással tudja küldeni!). Egy- egy magánszemély megkeresés után (pl.: havi 500 Ft, vagy 1.000 Ft), adott munkavállaló a saját munkáltatójánál kezdeményezheti az utalás kérését (egy éven keresztül minden hónapban pl.: 1.000 Ft-ot utaljon át a saját fizetéséből a munkáltató az Egyesület számlájára), ebből rendszer építhető: ugyanazon munkahelyen a többi munkavállalót is meg kell győzni (gyárakban Magyarországon: 100- 1000 fő dolgozik). Példa: adott gyárban dolgozik 1.000 fő, mindenki támogatja az Egyesületet 500 Ft összeggel/hó, így a havi támogatás: 500.000 Ft/hó (egy éven keresztül- hosszabb időtartamra is lehet szerződni, de határozott idejűnek kell lennie- 1 év, 2 év…stb.). Ebben az esetben az adomány- gyűjtő egy éven keresztül minden hónapban jutalékot kap! Egy- egy személlyel is köthető rendszeres támogatási szerződés (pl.: nyugdíjasok)- pl.: minden hónapban adott összeggel támogatja az Egyesületet.
  • Cégek,- vállalkozások esetén: a támogatói szerződés a cég saját maga által nyújtott pénz összegre köttetik (egy adott cég 50.000 Ft/hó összeggel támogatja az Egyesület munkáját)- Támogatói szerződés kötés esetén adott cég azonnal „Támogatóról” „Prémium Támogató” kategóriába esik bele (minimum összeg: 50.000 Ft/hó támogatás esetén). Megjegyzés: bármilyen támogatási forma keretén belül adott cég,- vagy magánszemély „Gold Támogató” fokozatba esik bele: 1.000.000 Ft, vagy azt meghaladó támogatás esetén!

A tag által hozott tagok esetén:

• ha a tag további tagokat toboroz (alapfeltétel a rendszerépítés), úgy minden tag után megkapja az egyszeri jutalékot (évente ismétlődik, hiszen egy év elteltével újbóli tagdíjat kell fizetni)- naptári fordulópont alapján kerül díjbekérésre (, tehát aki adott év július 1.-én fizette be a tagdíjat, az következő év július 1.-ig lesz tag).
  • a tagok által gyűjtött adományok után szintén jutalékban részesül: 1-10 főig.

Fentiek alapján, tehát ha a partnerprogramban részt vesz, úgy minden „toborzott” tag után egyszeri- azonnali- jutalékban részesül, a hozott adományok után egyszeri- azonnali- jutalékban részesül; ezt követően saját hozott tagjai után (10 főig) plusz jutalékban részesül.

Ezen rendszerhez azonnal lehet csatlakozni, és azonnal lehet kezdeni!

Pénzbefizetést kizárólag bankszámlára való utalással,- vagy befizetéssel fogadunk el, illetve Egyesületünk nevére,- székhelyére címzett postai utalvánnyal (csekk). Magánszemélyek esetén: küldünk postai „rózsaszín” belföldi postautalványt, amit át lehet adni a magánszemélynek, hogy fizesse be a postán (összeg a helyszínen ráírható!).

A rendszerépítés országos szintű, tehát nincs területileg megkötve! Tag azonban csak magyar állampolgár lehet (érvényes magyar lakcímmel), adományt azonban bármelyik országból el tudunk fogadni (külföldön is lehet adományt gyűjteni!). Bankszámlaszámunk nemzetközi, bármilyen devizát képes fogadni! (SWIFT- kód megadásával).

SWIFT: OKHBHUHB

IBAN: 10403318-50526690-52821001 (K&H Bank Zrt.)

A partnerprogramban résztvevők kódot kapnak (elszámolás pontos menete), és az alá csatlakozók- általa hozott tagok-  kódszáma a felette lévő tag kódszámának egy részével egyezik- pontos elszámolás menetének követése!

A jutalék elszámolás,- kifizetés:

• lehet azonnali;
  • kétheti;
  • havonta egyszer. (a partnerprogramban részt vevő kérheti).

Adomány- gyűjtő feladata: magánszemélyektől, cégektől,- vállalkozásoktól pénz- adományok gyűjtése (csak szerződés alapján- készpénzt nem vehet át!) az Egyesület céljai (rászorultak) megsegítésére.

Honlapunk naprakész- az Egyesület munkáját mutatja be-: az adomány- gyűjtőnek referenciaként áll rendelkezésre!

Csatlakozás esetén minden partnerprogramban részt vevőt ellátunk a munkájához szükséges dokumentációval, kérésre segítünk a kitöltésben is!

Elindulás pontos menete:

1, meg kell rendelni az Egyesülettől a kész dokumentációt (tag felvételi iratok, adomány- gyűjtő munkatárs megbízási szerződés, megbízó levél, igazoló kártya, munkához szükséges dokumentáció)- Egyesületünk postai utánvéttel küldi ezen iratokat (15.000 Ft)- , amely tartalmazza már az egy évre vonatkozó egyesületi tagdíjat. (Abban az esetben, ha a partnerprogramban részt vevő közvetlenül maga építi hálózatát, úgy rendelkezésére áll a tagfelvételi teljes dokumentáció, melyet ki tud tölteni az újonnan csatlakozott taggal (a tagdíjat átveheti): a tagdíjat vagy egy összegben befizeti a partnerprogramban részt vevő az Egyesület bankszámlájára, és a dokumentumokat (kész tagfelvételi nyilatkozatok) postán küldi az Egyesület címére; vagy: személyesen az Egyesület székhelyére hozza el meghatározott rendszerességgel! (pl.: hetente egyszer). Az Egyesülethez beérkező kész tagfelvételi nyilatkozat feldolgozását követően (max.: 3 munkanap), postázásra kerül a tag (adomány- gyűjtő munkatárs) komplett munkavégzéshez szükséges dokumentációja (sima levélként, hiszen a tagdíjat már megfizette!). Ha az adomány- gyűjtő munkatárs csak tagokat szervez be (adományokat nem gyűjt), úgy is dolgozhat, hiszen a tagdíjjal is az Egyesületet támogatják! (cél: tagok beléptetése!), a tagfelvétel önkéntes, akaratán kívül senkit nem lehet taggá beszervezni! (azonban: a befizetett tagdíjjal az Egyesület munkája van támogatva, a partnerprogramban részt vevő által beszervezett tag befizetése után jutalékban részesül, és esetleg ezen tag további beszervezett tagjai adomány gyűjtése után is további jutalékban részesül!)- a tagdíj évenként ismétlődik: PASSZÍV JÖVEDELEM MINDEN PARTNERPROGRAMBAN RÉSZT VEVŐNEK!

A rendszer építés sajátosságai: a tagok folyamatos beszervezését követően (azonnali jövedelem), további beszervezést követően épül a hálózat, így minden tag, ha csak 10 ismerősét, barátját szervezi be (egy tag csak 10 további tagot léptet be), azonnali jövedelem! FONTOS: tagdíj fizetés jutalék csak a saját maga által beléptetet tagok után van (saját maga által beszervezett tag utáni belépés adott tag jutaléka azé a tagé aki azt közvetlenül beléptette, azonban 1-10 főig minden tag adomány gyűjtés összegének további jutaléka jár az eredetileg beléptetett tagnak!- annak a tagnak aki az adományt közvetlenül hozta.

ADOMÁNY- PONT FRANCHISE PARTNER:

Tagjaink,- adomány- gyűjtőink szerződhetnek cégekkel,- magánszemélyekkel adomány- pontok kiépítése céljából: adott cég (másodállásban), illetve magánszemélyek (saját ingatlanukban, esetleg bérelt ingatlanban) adomány- pontot üzemeltethet (itt nyílik lehetőség természetbeni adományok átvételére: élelmiszer, ruha, bútor, műszaki cikkek…stb.).

Csatlakozás menete: kizárólag szerződés alapján, melyet az adomány- pont franchise partner köt az Egyesülettel. A franchise partner jogosult természetbeni adományok átvételére, mely kiosztás (tárgyak átadása a rászorulóknak) pályázathoz kötött. A pályázatot a rászoruló családok az Egyesülethez nyújtják be (konkrétan megjelölve a tárgyak leltári ívét-, hogy mire lehet pályázni!- például: műszaki cikk, élelmiszer adomány…stb.), a pályázat benyújtása díjköteles (összege: a kiosztandó áruk mennyisége,- minősége,- milyensége függvényében kerül megállapításra). Ezt követően az adományként átvett termékek a rászoruló családokhoz kerülnek.

A pályázat kiírása előtt pontos leltárívet kérünk be (összegyűjtött termékek listája), melyet a franchise partner köteles közölni az Egyesülettel (kizárólag átadás- átvételi nyilatkozattal vehet át terméket munkavégzése alatt!), ezt követően állapítja meg az Elnökség a pályázat kiírásának menetét,- idejét,- a díjköteles részt.

FONTOS: abban az esetben, ha valaki franchise partnerként csatlakozik (magánszemély, vagy cég), rendszeres adományok összegyűjtése után (általában havi 1-2 pályázat), úgy rendszeres jövedelemre tud szert tenni, ez függ a saját munkavégzésétől, hogy mennyi kiosztásra ítélt terméket tud összegyűjteni! Kizárólag használható termékekről beszélünk, amit a rászoruló család még tud használni (nem szemét!).

A csatlakozás egyszeri díjköteles regisztrációval befizetésével indul: (Az Egyesület Törvényszéki nyilvántartásba vételi dokumentációján fel kell tűntetnie az Adomány- pont címét, mint fióktelephely).Franchise partner csak egyesületi tag lehet, így a tagdíjat is ki kell fizetni, amiből szintén jutalék jár!

Azon tag, aki franchise partnert szervez be az Egyesületbe jutalék illeti meg. Továbbá: minden sikeres pályázat után jutalék jár: PASSZÍV JÖVEDELEM AKÁR ÉVEKEN KERESZTÜL!

Egyéb: tagjaink országos szinten rászoruló családokat is felkereshetnek, akiknek az Egyesület céljai elérése érdekében segítséget nyújt (egyszeri,- vagy rendszeres: erről az Elnökség határoz!); a rászoruló családok egyszeri regisztrációs költséget kötelesek fizetni az egyesületi nyilvántartásba vételhez (adatok kezelése, adomány- gyűjtés elindítása, kezelése…stb): 1.500 Ft/ rászoruló (egy család egy rászorulónak számít akárhány tagú is!). Szerződés alapján történik a regisztráció, melyben a család hozzájárul nem személyes adatainak közlésére (életkörülmények bemutatása), valamint a fotók közléséhez (adomány- gyűjtés elindulása). Azon tag feladat, aki a rászoruló családdal szerződést köt: szerződést köt a rászorulóval, fotót készít, és feljegyzést készít az életkörülményekről, betegségekről, problémákról, illetve, hogy miben kéri az Egyesület segítségét.

FONTOS: minden kiállításra került dokumentumot bármely tag köteles az Egyesület részére eljuttatni, valamint teljes büntetőjogi,- polgári felelősség terheli a rábízott eszközök,- pénz megőrzésére, átadására, melyet sajátjaként semmilyen körülmények között nem kezelheti!

További információk:

Nehéz körülmények között élők megsegítői karitatív Egyesület

Székhely/Iroda: 9330, Kapuvár Belső u.11.

Központi telefonszám: 06-30/946-59-06

E-mail: nkkegyesulet@gmail.com

Web- oldal: www.egyesulet.webnode.hu

Facebook: www.facebook.com/nkkegyesulet

Csatlakozzon egy eredményesen működő Egyesülethez!
Ha szeretne önállóan sikeresen dolgozni, döntsön mellettünk!
Ne keresse tovább a lehetőségeket!
Ma már csak összefogással érhetünk el sikereket.

Csatlakozzon egy dinamikusan fejlődő rendszerhez, kiemelkedő jövedelem mellett, azonnali munkakezdéssel!

Kizárólag azok jelentkezését várjuk kik, hittel és meggyőződéssel, hosszútávon kívánnak
      együttműködni velünk, az ügyfelek érdekeit  szolgálva.
      Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, a további részletes tájékoztatás
      érdekében kérem, jelentkezzen e-mail-en!

Aradszky László ajánlásával